Afgelopen week was het zo ver. Ik ging mijn ex weer zien na 2 jaar tijd.

We gingen niet super uit elkaar..
en daarmee bedoel ik ofcourse dat hij mijn hart gruwelijk brak en ik een huilmachine was.
Hij wou graag vrienden blijven toen. Ik, die nog lang niet over hem heen was en desperate was voor meer contact, zei dat ik dat wel kon zonder problemen. Ik kan zo goed doen alsof, zelfs tegenover mezelf! 

Het moment dat ik op zijn verjaardag aankwam, en zijn vader en zus super enthousiast me begroette, en zijn huidige vriendin ons ongemakkelijk aankeek, besefte ik me wel dat het niet mijn beste idee was. Haar blik? Aaaaaaaaaaaawkward! Na de nodige biertjes en het 
 beleefde ik-blijf-een-uurtje-uurtje ging ik snel naar huis.. en eigenlijk kan ik me niet herinneren hem daarna nog veel gesproken te hebben. 

Ik denk dat ik pas echt kon zeggen dat ik over hem heen was toen ik ontzettend verliefd werd op mijn recente ex. Om maar even dramatisch te doen; de lege plek was toen gevuld.  
Maargoed, to the point, ik woon nu toevallig, god heeft humor, op zijn oude adres (ja ja ik ken die eettafel wel heel goed, hardiehar.) en hij kreeg nog post (na meer dan 2 jaar geleden te zijn verhuist!) op dit adres. Dus na radiostilte van een maand of 20, stuurde ik hem een app dat hij zn adres maar is moest aanpassen.

Leuk gesprek over Whatsapp, en toen zei hij dat ie t wel op kwam halen.
Oke. Panicmode. Nee wacht, geen paniek. Nee het maakt niet uit wat hij van me vind. Nee het maakt niet uit dat er 10 kilo bij op zit sinds de laatste keer dat hij me zag.. ik heb in elk geval grotere boobs nu. Hij was een boobsman toch? Ohnee billen. Nouja dat zit er ook wel extra op. Nee, focus! Het gaat niet om wat hij vind. Zolang het huis maar netjes is en je er acceptabel uit ziet is het allemaal oke! 


Een paar dagen later was daar moment suprême, er werd geklopt op de deur en hij was het. Ik deed de deur open en daar waren ze, dezelfde ogen, dezelfde lach maar..
OH
MY
GOD.
HIJ HEEFT LANG HAAR. WHAT THE F?


"Eh, je haar is lang!"
Hij: "Ja klopt"
"Wauw. Anders, ja echt anders"

Hahahahaha en ik was bang dat hij mij onaantrekkelijk zou vinden! In hoeverre je dat ook mag vinden dat je ex dat nog van jou moet vinden.  

Nu heeft de beste man nogal dun haar, en dat sad little excuse voor een staartje wat op zn achterhoofd zat, ja het elastiekje was dikker dan zn staartje zelf, was op zn best gezegd: creatief. 


Oh god, you are a funny one. 
8/21/2013 09:22:19 pm

Hahahaha, exen tegenkomen die er niet uit zien is vet.
En beetje awkward.

ReplyLeave a Reply.