Ik ben over hem  heen. 
Dát moment, daar wacht je op, daar ben je trots op. 
Waarschijnlijk is het niet waar de eerste keer dat je dat zegt. Tegen jezelf of je vrienden, waarschijnlijk niet waar. Als het wel zo is; More power to you!

Ik heb de gewoonte om te liegen de eerste 8 keer dat ik dat zeg. 
Nee echt hoor, ik ben over hem heen. Het is goed zo. Ik hoef m niet te spreken of te zien verder, maar het is goed zo. 
Lies lies lies! Het gebeurde me gisteren nog. 

Ik voelde me goed. Het is al maanden uit, en dat is fine! Ik ben over hem heen.
Totdat ik langs het appartement liep waar ik vorig jaar deze tijd nog met hem woonde en ik naar boven keek, met plezierige herinneringen vers op het geheugen liggen, ..
Aaaaaaaaaaaand it's gone. 

Lang, heel lang, blond haar en een heel jong gezicht. Dat  (ja ik zeg dat. want het meisje zonder naam zal 'dat' blijven voorlopig) zat op mijn plek. Míjn plek, naast hem. Op het balkon. 

Ik wist dat hij me zag dus ik doe wat je doet, als normale mensen doen, ik zwaaide. 
Hij zwaaide terug, en ik zag Dat meteen zoekend naar beneden kijken.  Stoicijns naar voren kijken, zei ik tegen mezelf. Niet nu nog naar boven kijken, dan moet je haar heel awkward aan gaan kijken..en dan? Ook zwaaien? Nee sowieso niet. Naar voren kijken. Je hebt wel dat shirtje aan wat niet zo flatterend is, arg waarom ga ik altijd voor comfortabel als dit gebeurt. ..  oke breathe. loop door. 

Niet het je laten deren, het maakt niet uit dat Dat lang blond dun en jong is. Maakt niet uit.  Natuurlijk heeft die attitude geduurd totdat ik de straat uit was, en heb ik huilend naar huis gefietst. 5 MAANDEN verder en nog stééds kan hij me laten huilen. Man irritant.  

Nog irritanter is dat ik ook zeker wel weet dat het beter is zo. Nog irritanter is dat hij de kleren draagt die ik voor hem heb gekocht, zijn haar zo heeft wat ik zei dat hij moest doen en dat het huis nog steeds er hetzelfde uit ziet. Die keuken die ik zo sparkling clean heb gemaakt, de kleur in huis op de muren, daar zit Dat nu. Met hem. Hem die ik niet eens wil! 

Right. Want ik ben over hem heen.  Toch?Leave a Reply.