Foto
De eerste move maken.

Flirten is fine. Nee geloof me, ik zal mezelf geen expert er in noemen, maar ik kan wel flirten.

De eerste move maken.. het is niet voor mij weggelegd. 

En toen ontmoete ik R. Of nouja ontmoette.. oke dat is een verhaal voor een andere keer.

Maargoed ik sprak met R. en ik zat een beetje te wachten op (na eindeloze app-gesprekken) tot hij me officieel op date zou vragen. Het kwam niet. Een dag later kwam het nog steeds niet. Dat is het moment dat ik zenuwachtig word. Ik hou er van om lekker te weten waar ik aan toe ben.  

Ik dacht bij mezelf; Waarom wacht ik ook al weer tot hij een move maakt? Het is duidelijk dat we geïnteresseerd zijn in elkaar. Dus ik deed een poging. Ja een poging.
Ik kan na 22 jaar blijkbaar nog steeds niet gewoon zeggen : Hey jij lijkt me leuk, laten we een keer wat gaan drinken?       ... Grmbl. Terwijl ik het super leuk zou vinden als iemand míj zo mee uit zou vragen. Maargoed de poging ging zo:

"Ik ga morgen shoppen met een vriendinnetje."
R: "Is het weer nodig ja?"
"Ja, ze heeft mn hulp nodig met iets. En daarbij heb ik binnekort een date met iemand die niet echt ken maar wel veel spreek dus dan maar even goed indruk maken; aka shoppen."

Op dit moment kon ik wel een beetje sterven van exitement. Ookal was het niet eens een echte vraag. Het was meer een insinuatie. Maar voor mij een big-freaking-deal!! 

R: "Kijk aan ;) 
Niet voor mij doen hoor ;)"

OKE. Ik was meteen teleurgesteld. Ik dacht; domme lul zeg nou gewoon ohja? wat leuk wanneer dan?!  Dus ik reageerde maar poging tot onverschillig.
"Haha"

...Shiiiiiiiiiiiiit!  Oke ik heb mezelf voor lul gezet. Hij heeft geen interesse. Hij wilt niet daten. Oke never freaking mind. shit shit shit. 


R: "Of ik weet nog niks van onze date :P 
Maar ik ben benieuwd naar je outfit"

Praise jesus. Oke ga door. Be ballsy! 


"Haha ja daar weet ik ook nog niks van. Maar ik vermoed dat dat nog komt."

En toen gingen we eigenlijk verder met het normale flirterige appgedrag wat we beide vertonen. Verder niet weird. Maar .. geen date. 

Conclusie: Ik ging maar 3 seconden dood toen ik dacht dat hij niet meer reageerde..maar ik gewoon niet zag dat hij gereageerd had. Not so bad.
Of ik het binnekort nog een keer ga doen? Ehhh. Kom ik op terug. 


Awaz
8/11/2013 06:16:55 pm

Best story ever.

ReplyLeave a Reply.