First of all: sorry voor de late post :) Even drukker dan verwacht geweest. 

Dit is waarom ik een blog heb over mijn supper awkward ervaringen .
Vorig weekend was echt het beste voorbeeld ooit. 

Laat ik beginnen met het afmaken van het verhaal van R. 
Remember? Die ene gast waarmee ik appte en soort van uitvroeg? 
Hij was supervreemd. Na die avond gingen de appjes wat verder.
Daarmee bedoel ik; hij begon rare dingen te zeggen. Laat ik maar even wat voorbeelden overtypen dan krijg je een idee. 

-Lekker tv kijken. Waar ben je om me warm te knuffelen? ;)
-Ik lig al in bed... Leeg plekje naast me haha
-Ja net getrained. Ik ga douchen ga je mee haha

Uhh. Dit is het moment dat ik je eraan help herinneren dat ik die dude nog nooit gezien of echt gesproken heb. Dit soort opmerkingen;.. Hoe reageer je daar op?! 
I sure as hell don't know. Vooral het 'haha' erachter. Zovan; ik meen het half serieus en ik doe er haha achter zodat je het ziet als grapje ookal zeg ik dit soort dingen heel vaak.
Also, did I mention dat hij heel veel foto's van zichzelf stuurde in zwembroek?
Ik vroeg daar niet om. Dat stuurde die dan ineens. En dan moet je net mij hebben, ik haaaaaat complimentjes vissers. Toegegeven; mocht ik een paar borrels op hebben dan vraag ik misschien meer dan 1 keer of je m'n nieuwe kapsel wel echt leuk vind. Ok, to the point, ik zei dan vaak helemaal niks. Ik reageerde totaal niet. Of ik zei iets flauws. Iets over iemand anders in de foto of ik begon over wat anders. Maar dat schrok niet af, hij stuurde me dagelijks foto's van zichzelf. 
Oh dear, heb k nu de Selfie/FOTD/OOTD-guy ontmoet? 
Maargoed. Dus de appjes werden vreemd, ik had eigenlijk geen behoefte meer om via app door te gaan dus ik stelde voor om een biertje te doen a.s. weekend. We zouden beide in de stad zijn, dus dan kon het mooi quasi casual. Prima. 

EN HIJ MOOI NIET OPDAGEN HEH! Dus ik pissig. En ik was er gelijk klaar mee. Superflirtatious appen, maar dan niet de ballen hebben om óf af te zeggen óf gewoon te komen. 
De ass. Dus die heb ik mooi genegeerd daarna. En na een dag of 6 inboxte hij me op facebook wat er was; Dus ik zei dat ik er klaar mee was. Hij vond dat raar en zei dat als hij me nog zou tegen komen hij sowieso me zou gaan aanspreken. Ik reageerde koeltjes dat hij moest doen wat hij niet kon laten.

Duuuuuuusss..dat was een beetje ongemakkelijk maar in elk geval afgelopen voor mijn gevoel.
En toen zag ik hem zaterdag. 

Hij liep naar me toe toen ik aan de bar stond met mn vrienden en ineens stond hij achter me en fluisterde in m'n oor: "Hoi Merel."  Fuck. 
 R: Hoe is het?
Ik: Ja goed. 
R: Hoe is het in je nieuwe woning?
Ik: Leuk.  Kommaan zeg gewoon dat je geen behoefte hebt om met hem te praten! Is dat gemeen? Ja waarschijnlijk is dat gemeen. Oke, be nice. Hij kan er ook niks aan doen dat het een assmonkey is. Hoe is het met jou?
R: Ja wel goed, maar ik heb mn pols geblesseerd. 

En toen deed hij zo iets stoms dat ik er eigenlijk heel hard om moest lachen. Hij boog zn pols naar voren om het te laten zien en spande héééél hard zn arm spieren aan. :') Dude.. why even bother. 
Ik: Oh.  *draait om* Oh hai mag ik een biertje?! :D 

Toen droop hij af. Gelukkig. Wat een oetlul. 

Holy shit het is 01:32 en ik heb school om 09:30 .. Voor nu laat ik het even bij part 1. Nu ik het zo allemaal getypt heb blijf ik het super vreemd vinden. Me uitnodigen om te gaan douchen maar me niet durven te ontmoeten, dan verontwaardigd zijn, daarna alsnog op me afkomen ook al is het niet gewenst, en dan gaan flexen. 

hehe  part 2 komt spoedig. 

Liefs,
Merel.


 
Zo :) Ik ben officieel helemaal verhuisd.
Super fijn en super druk!
Ik heb sinds vandaag weer internet (jeeuj!) natuurlijk niet zonder problemen maar oke. Wel heel blij. Ziggo monteurtje alles. ;) 

Nu moet ik zo werken dus niet veel tijd maar OH MY GOD ik heb weer een verhaal voor jullie. Jesus. Die komt morgen of misschien vanavond nog als  ik tijd heb.  Prepare yourself! 


liefs,
Merel
 
Ik ga verhuizen! 

Jeeeej!

Wat natuuuurlijk betekend dat ik hem helemaal kapot stress en niet zo heel veel tijd heb om alles op te schrijven. In het kort? Mijn eerste dag school weer gehad. Waar ik naar eindeloze teenagedrama heb mogen luisteren, en proberen te negeren, en een half uur naar een kunst-vagina heb gekeken. 
Nee geen art - kunst, kunst als in nep. Een anatomisch correcte zeg maar.
Die al 20 jaar op die school aanwezig mag zijn in al haar glorie, met de daarbij ouderdomsverschijnselen. Denk aan gescheurde schaamlip. Ja. Dus dat was weer feest.

Verder ben ik bezig met weggooien en inpakken en eeuwig besluiteloos zijn of ik nou een bank of twee F-A-U-T-E-U-I-L-S moet nemen. Fauteuils. Wat een stom woord.
Toch heb ik een hele pretty stoel op het oog haha. 
Misschien toch maar de fauteuils. 
Man ik hou van Ikea. 
Lekker rommelig bericht weer!
Ohhh well... :) 

Liefs,
Merel.